0
 

Onze webinar pakketten

15 Resultaten

 

Disfunctionerende werknemer + Vaststellingsovereenkomst Pakket

Twee nieuwe webinars: 'De Disfunctionerende Werknemer' + 'De Vaststellingsovereenkomst in het Arbeidsrecht' voor een speciale prijs: € 79,- per webinar, nú € 67,50 per webinar als u dit pakket aanschaft! In het webinar 'Disfunctionerende Werknemer' behandelt advocaat Annette Terpstra de rechtspositie van de disfunctionerende werknemer. Zij beantwoordt aan de hand van recente jurisprudentie de vraag wanneer er sprake is van disfunctioneren, hoe de werkgever dat moet bewijzen en welke stappen er doorlopen moeten worden om in disfunctioneringsdossiers succesvol te adviseren. Waar moet u aan denken als u een 'vaststellingsovereenkomst' opstelt in een ontslagzaak? U weet het wellicht in grote lijnen wel, maar het gaat juist om de details die uw cliënt veel geld kunnen kosten/opleveren. Voor het webinar 'De Vaststellingsovereenkomst in het Arbeidsrecht' is Myrthe van den Heuvel, een ervaren arbeidsrecht advocaat, uw docent. Schrijf u nu in!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

Nieuw!

Online
2 NOvA PO
135,-

WAB pakket

Eén jaar WAB! Wat zijn de belangrijkste uitspraken? Waar moet u speciaal op letten in de praktijk? President van het Gerechtshof Amsterdam, Herman van der Meer en Maryse Oranje, advocaat bij Lexence geven u op deze 2 webinars een update die u in 2021 goed in uw praktijk kunt gebruiken. Speciaal aanbod: normaal € 79,- per webinar. Met dit pakket € 67,50 per webinar. Schrijf u nu in!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

Nieuw!

Online
2 NOvA PO
135,-

Insolventierecht pakket 2020

Vijf webinars (5 PO/PE) over de belangrijkste insolventierecht actualiteiten van 2020: overzicht jurisprudentie, WHOA, zekerheden, 'foute arresten' van de HR over beslag & executie en overige actualiteiten. Rechter Egbert Loesberg en advocaat Marie-Hélène Berghuijs zijn uw docenten. Nu met € 50,- korting: € 345,- i.p.v. € 395,-! Kijk waar en wanneer u zelf wilt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

Nieuw!

Online
5 NOvA PO
/
5 KNB
345,-

De Koopovereenkomst + bijbehorende modellen

Met dit pakket van 4 Koopovereenkomst webinars + de bijbehorende modellen bent u weer helemaal bij voor het afsluiten van een complexe deal. De 4 webinars zijn: 1. Hoe een deal te structureren 2. De koopprijs; 3. Due diligence; 4. Eindfase deal. Uw krijgt deze modellen er bij: Koopovereenkomst kopers- én verkopersvriendelijk, OR advies, SER Fusiecode, Notarisinstructie, Notariële akte van levering aandelen (SPA), Disclosure letter en Due diligence.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

november 2020

Online
4 NOvA PO
/
4 KNB
899,-

Kid Schwarz pakket: VOF, CV, Maatschap en Flex BV webinars

Speciaal aanbod! Voor slechts € 199,- in plaats van € 237,- kunt u drie actuele webinars van Kid Schwarz volgen:: - Maatschap nieuwe stijl of Flex BV als samenwerkingsverband - Actualiteiten Maatschap en VOF - De CV nieuwe stijl: recente rechtspraak en ontwikkelingen in wetgeving

Dit pakket bevat de volgende webinars:

november 2020

Online
199,-

Huurrecht webinar pakket

De laatste ontwikkelingen op het Huurrecht: nu voor een speciale prijs! 3 Webinars/5 PO van € 337,- voor € 275,-: het Opstellen en beoordelen van contracten (2 PO); Renovatie in het Huurrecht (2 PO); Actualiteiten Huurrecht Woonruimte (1 PO) Schrijf u nu in en u bent weer helemaal up to date!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

oktober 2020

Online
5 NOvA PO
275,-

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht en Hoger Beroep

U krijgt in twee uur een praktische jurisprudentie update! Mr. Joost van der Helm bespreekt alle actuele jurisprudentie. U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

september 2020

Online
2 NOvA PO
150,-

Zieke Werknemer Webinar Pakket

Het complete en actuele juridische beeld van de zieke werknemer: slapende dienstverbanden, re-integratieverplichtingen en loondoorbetalingsverplichtingen. Ellen de Groot is de docent van deze webinars. U krijgt 3 PO en betaalt € 199,- in plaats van € 237,-. Belangrijker nog: u kunt zelf kijken wanneer u wilt en bent hierna weer geheel op de hoogte!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juli 2020

Online
3 NOvA PO
199,-

Kinderen & Echtscheiding: alimentatie en omgang

Kinderen & Echtscheiding: een update Kinderalimentatie én een update Omgangsrecht door mr. Magali van Maanen. U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juli 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
150,-

Pakket Huwelijksvermogensrechtelijke aspecten

Twee actuele webinars over huwelijksvermogensrecht en huwelijkse voorwaarden. Prof. dr. Fons Stollenwerck bespreekt alle actualiteite . U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
150,-