0
 

Onze webinar pakketten

9 Resultaten

 

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht en Hoger Beroep

U krijgt in twee uur een praktische jurisprudentie update! Mr. Joost van der Helm bespreekt alle actuele jurisprudentie. U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

Nieuw!

Online
2 NOvA PO
150,-

Zieke Werknemer Webinar Pakket

Het complete en actuele juridische beeld van de zieke werknemer: slapende dienstverbanden, re-integratieverplichtingen en loondoorbetalingsverplichtingen. Ellen de Groot is de docent van deze webinars. U krijgt 3 PO en betaalt € 199,- in plaats van € 237,-. Belangrijker nog: u kunt zelf kijken wanneer u wilt en bent hierna weer geheel op de hoogte!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juli 2020

Online
3 NOvA PO
199,-

Kinderen & Echtscheiding: alimentatie en omgang

Kinderen & Echtscheiding: een update Kinderalimentatie én een update Omgangsrecht door mr. Magali van Maanen. U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juli 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
150,-

Pakket Huwelijksvermogensrechtelijke aspecten

Twee actuele webinars over huwelijksvermogensrecht en huwelijkse voorwaarden. Prof. dr. Fons Stollenwerck bespreekt alle actualiteite . U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
150,-

Ontslag op staande voet: de materiële én formele aspecten

Op deze 2 webinars (2 PO) krijgt vanuit het perspectief van de rechter (Tjarda Pieters) meer inzicht in de (beoordeling van de) procesrechtelijke vereisten bij ontslag op staande voet én uitleg over de materiële vereisten en de interpretatie daarvan. Speciale aandacht voor: de do's en don't van: werknemersverzoeken wel/geen voorwaardelijke ontbinding vragen i.v.m. het loonrisico switch en omgekeerde switch bewijsrecht van de dringende reden de relatie met de transitie- en billijke vergoeding. Wat zijn de gezichtspunten van de Hoge Raad met betrekking tot het begrip 'dringend'? Wat zijn de criteria voor 'onverwijlde mededeling'? Wanneer is er sprake van een 'samengestelde dringende reden' Wat is de relatie met de 'verdenking van een strafbaar feit'? En wat zijn de opties als er wel camerabeelden zijn, maar nog geen strafrechtelijke vervolging? Tips voor de civielrechtelijke formulering van de reden van ontslag op staande voet bij een mogelijk plegen van een strafbaar feit, dat nog niet bewezen is. Kortom in 2 uur leert u wat u moet weten over de materiële én formele aspecten van ontslag op staande voet. U kunt de webinars bekijken op de moment die u zelf goed uitkomen. Let op: als u dit pakket aanschaft betaalt u slechts € 119,- voor beide webinars a 2 PO in plaats van € 158,-!

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
2 NOvA PO
119,-

Wwft Pakket Notariaat

Dé 3 webinars om helemaal up to date te zijn over de Wwft en het nieuwe UBO-register: uitgebreid info en tips voor uw kantoorbeleid, de rol van de AVG in relatie tot de Wwft en tips voor het UBO-register in de praktijk! Bovendien krijgt u een mooie korting: van € 257,- voor € 219,-! Schaf dit pakket direct aan. U kunt op uw eigen gekozen moment deze webinars bekijken.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
3 KNB
219,-

Wwft Pakket Advocatuur

Dé 5 webinars om helemaal up to date te zijn over de Wwft en het nieuwe UBO-register: uitgebreid info en tips voor uw kantoorbeleid, de rol van de AVG in relatie tot de Wwft, tips voor het UBO-register in de praktijk én info over een Orde-controle en tuchtrecht. Kortom: als u dit Wwft webinar pakket aanschaft bent u niet alleen weer helemaal op de hoogte, ook bent u compliant voor uw Wwft opleidingsverplichtingen! Bovendien krijgt u in totaal € 60,- korting! Schaf dit pakket direct aan. U kunt op uw eigen gekozen moment deze webinars bekijken.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
5 NOvA PO
395,-

Webinar Pakket Zieke werknemer

Het complete juridische beeld en de actualiteit over de zieke werknemer in 3 webinars: Slapende dienstverbanden; Re-integratieverplichtingen; Loondoorbetalingsverplichtingen. Ellen de Groot is uw docent. In 3 uur (PO) bent u weer helemaal up to date over de rechtspositie van de zieke werknemer: schrijf u nu in. Let op: u betaalt slechts € 199,- in plaats van € 237,- als u dit pakket aanschaft. U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
3 NOvA PO
199,-

Pakket Erfrechtwebinars

Twee actuele erfrechtwebinars. Koert Boshouwers bespreekt processtrategie en een jurisprudentie-update. U betaalt slechts € 150,- in plaats van € 178,- voor beide webinars (2 PO/PE) als u dit pakket aanschaft! U kunt de webinars bekijken op het moment dat het u goed uitkomt.

Dit pakket bevat de volgende webinars:

juni 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
150,-