0
 

Huurprijstoetsing: woon- en bedrijfsruimte

Elout Korevaar

Advocaat en docent huurrecht aan de Universiteit Leiden

maart 2021

Online
1 PO NOvA PO
89,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Nieuw!

Dit webinar is een must voor iedere huurrechtspecialist: in één uur bespreekt mr. Elout Korevaar, vastgoedadvocaat en universitair docent huurrecht aan de Universiteit Leiden, het onderwerp huurprijstoetsing voor zowel de woonruimte als voor de bedrijfsruimte. U leert wat de knelpunten zijn in de wet voor de huur van een woonruimte. Aan de hand van een casus maakt hij inzichtelijk hoe een huurprijstoetsing voor winkelruimte in zijn werk gaat. Kortom: schrijf u snel in!

 
 

Ook interessant voor u?


Het Opstellen en Beoordelen van de Huurovereenkomst

Actueel: Met vele tips voor uw cliënt!

Wat zijn de vereisten voor een goed huurcontract? Aan de hand van een checklist doceert mr. Elout Korevaar, advocaat huurrecht en docent aan de Universiteit Leiden, de basis van een goed huurcontract. Vanzelfsprekend blijft het daar niet bij. Dankzij tips en tricks voor afwijkingen op de standaardovereenkomsten in het voordeel van de huurder of de verhuurder krijgt u de tools om nog betere huurovereenkomsten op te stellen. Schrijf u dus snel in!

Elout Korevaar

Advocaat en docent huurrecht aan de Universiteit Leiden

oktober 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
129,-

Renovatie in het Huurrecht

Renovatie is een onderwerp waarover in de dagelijkse huurrechtpraktijk veel wordt geadviseerd en geprocedeerd. In dit webinar behandelt mr. Elout Korevaar de voor de praktijk complexe en relevante vraagstukken aan de hand van belangrijke jurisprudentie. Aan bod komt o.a. renovatie of dringende werkzaamheden onderhoud; renovatie met of zonder terugkeer; de verschillende vergoedingen; complexgewijze renovatie, de formaliteiten (art. 7:220); vereisten van de renovatie (art. 7:269). Na dit webinar bent u weer volledig op de hoogte.

Elout Korevaar

Advocaat en docent huurrecht aan de Universiteit Leiden

oktober 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
129,-

Actualiteiten Huurrecht Woonruimte

U bent na dit webinar van 1 uur weer volledig up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en meest recente jurisprudentie Huurrecht Woonruimte! Huurrecht advocaat Marco Zweers behandelt onder andere: Hoge Raad 24 april jl. met betrekking tot de servicekostenafrekening bij geliberaliseerde woonruimte; actualiteiten Huurprijzenrecht; nieuwe taken huurcommissie en de nieuwe klachtenprocedure; bemiddelingskosten; Wet doorstroming huurmarkt: de meest recente jurisprudentie; actualiteiten bemiddelingskosten en airbnb: hoe nu verder aan de hand van de laatste jurisprudentie; mantelzorg en medehuurderschap: krijg je dat of niet? Spoed wet en Corona: wat zijn de gevolgen voor de relatie huurder/verhuurder? Schrijf u snel in!

mr. Marco Zweers

Advocaat bij advocatenkantoor De Binnenstad

juni 2020

Online
1 NOvA PO
79,-