0
 

Lexlumen opleidingen:
al meer dan 10 jaar actueel, persoonlijk en praktijkgericht

 
 

Over ons

Lexlumen is een dynamisch opleidingsbedrijf in het centrum van Utrecht. Wij organiseren hoogwaardige congressen en cursussen voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en HR managers. Het leveren van kwaliteit is voor ons bijzonder belangrijk.

Wat mag u van ons verwachten?

Altijd direct uw certificaat mee
Vragen stellen voor én na de cursus
Cursusmateriaal digitaal én geprint
8,3 Klantenwaardering


Wat betekent dit voor u?

U krijgt bij ons wat u mag verwachten: een uitstekende cursus én een beetje extra. De cursisten waarderen de praktische waarde van de cursussen van Lexlumen al meer dan 10 jaar gemiddeld met een 8 of hoger. Wij vinden het belangrijk dat u de dag na de cursus direct met de nieuwe inzichten en kennis aan de slag kunt in uw praktijk, zodat u het rendement van de cursus direct ervaart.

Het cursusaanbod van Lexlumen is altijd actueel. Met de ministeries en de Tweede en Eerste Kamer hebben wij en uiteraard onze docenten korte lijnen. Hierdoor weten we wat de actuele ontwikkelingen en problemen op uw vakgebied zijn. Wij ontwikkelen graag de cursussen om u hierover verder te informeren. U bent dus verzekerd van het laatste nieuws.

Tenslotte: de cursusmanagers verwelkomen u graag persoonlijk bij een cursus. Wij waarderen uw komst, u bent onze klant. Dus wij horen graag van u direct en persoonlijk bij een cursus of u vragen of opmerkingen heeft. Veel cursisten komen dan ook regelmatig terug bij Lexlumen.

Ook ik begroet u graag persoonlijk binnenkort op een cursus van Lexlumen.

Onno Knotter
Directeur Lexlumen BV

 

FAQ - veelgestelde vragen

Ik heb geen bevestiging ontvangen, ben ik wel ingeschreven?

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn dan vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij uw inschrijving kunnen nakijken.

Waar kan ik het documentatiemateriaal van mijn cursus vinden?

Rechtsboven in de menubalk vindt u Mijn Lexlumen, hier kunt u inloggen met uw account. De inloggegevens van dit account heeft u per e-mail van ons ontvangen ten tijde van uw inschrijving. Zodra u ingelogd bent ziet u een overzicht van de cursus(sen) waarvoor u bent aangemeld. Wanneer u klikt op ‘naar de cursuspagina’ van de cursus waarvan u de documentatie wilt inzien, ziet u vanzelf het tabblad staan met het cursusmateriaal. Wij streven ernaar dat de bestanden een week voor de cursusdatum beschikbaar zijn op Mijn Lexlumen. Zodra de bestanden online staan kunt u het documentatiemateriaal downloaden wanneer u maar wilt.

Ik heb nog geen factuur ontvangen, wanneer kan ik deze verwachten en kan ik nu wel deelnemen aan de cursus?

Wij streven er naar u de factuur één week voor de cursusdatum te doen toekomen. Wanneer u deze binnen dit tijdsbestek niet ontvangen heeft, vragen wij u contact op te nemen met Lexlumen. Wij kijken dan uw inschrijving en de verzending van de factuur na. Wanneer de inschrijving bij ons bekend is kunt u uiteraard gewoon deelnemen aan de cursus. Mocht dit niet het geval zijn dan is het alleen nog mogelijk deel te nemen aan de cursus als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Waar kan ik de routebeschrijving vinden?

Als u bent ingeschreven voor een cursus kunt u de routebeschrijving van deze cursus vinden op Mijn Lexlumen.

Wanneer u inlogt op Mijn Lexlumen ziet u de cursus(sen) waarvoor u bent ingeschreven. Hier kunt u bij de betreffende cursus op de plaatsnaam klikken, bijvoorbeeld ‘Utrecht’. Via deze link wordt u doorverwezen naar Google Maps. Hier kunt u door middel van het opgeven van het adres van uw vertrekpunt een uitgebreide routebeschrijving verkrijgen. Ook krijgt u circa één week voor aanvang van de cursus een precieze routebeschrijving per e-mail toegestuurd.

Waar kan ik een adreswijziging doorgeven?

U kunt in het veld hieronder een adreswijziging doorgeven. Kies in de bovenste balk de optie ‘Adreswijziging doorgeven’ en vul de gevraagde gegevens in. Wij verwerken uw adreswijziging dan zo spoedig mogelijk.

Waar kan ik een klacht melden?

Hoewel wij er uiteraard naar streven om altijd de beste kwaliteit te leveren, kan het voorkomen dat u een klacht heeft over een gevolgde cursus. Klachten over de aan u geleverde zaken en/of diensten kunt u melden via een e-mail naar info@lexlumen.nl of schriftelijk aan ons meedelen via Postbus 14166, 3508 SG Utrecht. Na ontvangst van de klacht nemen wij binnen 2 weken contact met u op.

Ik moet mij helaas afmelden voor de cursus, is dit mogelijk?

Lexlumen hanteert een annuleringstermijn van 4 weken. Dit betekent dat u tot 4 weken voor uw cursusdatum kosteloos kunt annuleren. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk. Indien uw annulering toch binnen deze 4 weken valt, kunt u wel kosteloos een vervanger sturen. Lexlumen helpt u graag persoonlijk verder, u kunt dan ook het best telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030 – 265 72 06.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten/kwijt. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Als u rechtsboven op ‘inloggen’ klikt kunt u vervolgens kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Vul hier uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met instructies. Blijft u problemen ondervinden met inloggen? Lexlumen helpt u graag persoonlijk verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030 – 265 72 06 of mailen naar: info@lexlumen.nl.

 

Heeft u een vraag of opmerking?

Vragen, adreswijzigingen en/of opmerkingen kunt u middels onderstaand formulier aan ons doorgeven.

 

Deelnemerservaringen

 • "Veel ruimte voor vragen en de stof werd grondig en rustig doorgenomen. Ook was het praktisch van aard."

  Mevrouw Molster
  Advocaat bij Bird & Bird LLP

 • "Ondanks de taaie materie hebben de docenten het heel levendig gebracht."

  Mevrouw Huurman
  Mediator bij BINC Mediators en Juristen

 • "Prettig kleinschalig, zowel theoretisch als praktisch goed. Beste cursus die ik in de afgelopen jaren gevolgd heb. Top docenten en een prettige vertegenwoordigster van Lexlumen"

  Mevrouw Maaskant
  Advocaat bij Lexington Advocaten

 • "Goede docenten, praktische toepassing, knap hoeveel aspecten aan de orde zijn gekomen."

  Mevrouw Talitsch
  Advocaat bij Udink & De Jong Advocaten

 • "Inhoud sterk, goede locatie, goed materiaal. Weer een goede cursus van Lexlumen."

  Mevrouw Hoelen
  Advocaat bij Rotshuizen Geense Advocaten

 • "Goede interactie tussen de twee docenten; vullen elkaar uitstekend aan. Ook goed om zowel de notariële als de advocatuur insteek te hebben."

  De heer Hofkes
  Advocaat bij West Advocaten

 • "Duidelijke inhoud en veel ruimte voor het stellen van vragen"

  Mevrouw Ombree
  Advocaat bij ARAG

 • "Goede documentatie en handige tools voor de praktijk "

  De heer Beckers
  Advocaat bij Wolf.partners