0
 

Ons aanbod van Modellen

15 Resultaten

 

Wwft Modellen voor het Notariaat

Actueel: Nieuw!

Uit vertrouwelijks toetsingsrapportages van de KNB blijkt dat een groot deel van de notariskantoren niet voldoet aan de Wwft wet- en regelgeving. Modellen om uw kantoorbeleid te structureren kunnen u goed helpen om een audit van de BFt goed te doorstaan. Kies voor gemak én zekerheid en schaf vandaag nog deze (18!) modellen aan!

april 2022

795,-

Wwft Modellen voor het Notariaat - speciaal aanbod

Actueel: Nieuw!

Uit vertrouwelijks toetsingsrapportages van de KNB blijkt dat een groot deel van de notariskantoren niet voldoet aan de Wwft wet- en regelgeving. Modellen om uw kantoorbeleid te structureren kunnen u goed helpen om een audit van de BFt goed te doorstaan. Daarom heeft Lexlumen een speciaal aanbod voor u: als u nu een abonnement neemt op de Wwft Modellen voor het Notariaat voor minimaal 2 jaar, krijgt u € 100,- korting! Dit pakket vormt voor u als notaris de basis voor uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het pakket bestaat uit 18 (!) praktische modellen. Kunt u voor dit bedrag uw Wwft modellen zelf maken én bijhouden? Kies voor gemak en zekerheid en schaf vandaag nog de modellen aan. Het stappenplan is gebaseerd op het Wwft Stappenplan van B. Snijder-Kuipers, A.T.A. Tilleman en D.S. Kolkman (versie oktober 2020) dat verschenen is in TOP 2020/6.

april 2022

1390,-

Modellen M&A: koop-, joint venture en participatieovereenkomsten - Nederlands + Engels

Heeft u regelmatig te maken met klanten voor wie u een koop-, joint venture of participatie- overeenkomst moet opstellen? Is het dan vaak zoeken naar het juiste model in de vele modellen die uw kantoor al heeft? Of begint u iedere keer opnieuw? Maak het u zelf gemakkelijker! Neem nu een abonnement op de modellen van Lexlumen/Flexmodellen. Gedurende een jaar kunt u voor slechts € 1.295,- met 3 gebruikers tegelijk onbeperkt modellen voor koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten downloaden: altijd het juiste model! Bovendien blijft u up-to-date: bij belangrijke juridische ontwikkelingen past de vakredactie de modellen aan. U krijgt de Nederlandse modellen én de Engelse vertalingen!

november 2021

1295,-

Nieuwe Wet Bestuur & Toezicht Modellen per 1 juli 2021

Actueel: Nieuw!

Zijn uw modellen voor de Stichting, Vereniging en Coöperatie al aangepast per 1 juli jl.?  De Nieuwe Wet Bestuur & Toezicht vereist aanpassing van de governance voor stichtingen, verenigingen en coöperaties: een nieuwe regeling voor de begrenzing van het meervoudig stemrecht binnen het bestuur en de RvC/RvT (incl. staking van stemmen); nieuwe tegenstrijdig belangregeling; verplichte belet- en ontstentenisregeling. Heeft u zelf de tijd voor het (zorgvuldig) aanpassen van uw modellen? Maak het u makkelijk: bespaar tijd en neem nu een abonnement op de nieuwe Wet Bestuur & Toezicht Modellen van Lexlumen. Nieuw samengesteld door de redactie van de Lexlumen Flexmodellen: Arnaud Wilod Versprille, Jan Willem Schenk, Dolf Plaggemars en Duco Lodder. Neem nú een abonnement en uw modellen zijn het komende jaar up to date (ook met eventuele nieuwe modellen)! U heeft dan met maximaal 3 collega's van uw kantoor gedurende een jaar toegang tot deze modellen.

juni 2021

795,-

Wwft Modellen voor de Advocatuur

Actueel: Nieuw!

Wwft modellen Advocatuur - dit pakket vormt de basis van uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het bestaat uit de volgende modellen: 1. Handleiding Implementatie Wwft procedure Advocatuur; 2. Wwft Kantoor protocol advocatuur; 3. Wwft - Handleiding en stappenplan Wwft NOvA 6 september 2018; 4. Wwft 5-Stappenplan Advocatuur; 5. Wwft Risicobeleid; 6. Het Cliënt-Formulier (Wwft); 7. Het UBO Formulier (Wwft); 8. Wwft HvV-Formulier; 9. UBO-verklaring reeds opgerichte B.V. (één UBO); 10. UBO-verklaring reeds opgerichte B.V. (meerdere UBO's); 11. Pseudo-UBO-verklaring reeds opgerichte B.V.; 12. Pseudo-UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur; 13. UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur (één UBO); 14. UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur (meerdere UBO's); Het nieuwe UBO-register is in werking getreden. Als advocaat heeft u extra Wwft verplichtingen. Schaf deze modellen vandaag nog aan, dankzij de vakredactie houden wij u een jaar lang op de hoogte van wijzigingen. U bent compliant en voorkomt problemen (boetes of erger) met de NOvA of het FIU. Het stappenplan is gebaseerd op het Wwft Stappenplan van B. Snijder-Kuipers, A.T.A. Tilleman en D.S. Kolkman (versie oktober 2020) dat verschenen is in TOP 2020/6.

juni 2021

795,-

M&A additioneel + documentatie

mei 2021

795,-

Modellen M&A: koop-, joint venture en participatieovereenkomsten - Nederlands

Heeft u regelmatig te maken met klanten voor wie u een koop-, joint venture of participatie- overeenkomst moet opstellen? Is het dan vaak zoeken naar het juiste model in de vele modellen die uw kantoor al heeft? Of begint u iedere keer opnieuw? Maak het u zelf gemakkelijker! Neem nu een abonnement op de modellen van Lexlumen/Flexmodellen. Gedurende een jaar kunt u voor slechts € 795,- met 3 gebruikers tegelijk onbeperkt modellen voor koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten downloaden: altijd het juiste model! Bovendien blijft u up-to-date: bij belangrijke juridische ontwikkelingen past de vakredactie de modellen aan. De meerprijs voor de Engelse vertalingen is slechts € 500,-

mei 2021

795,-

Oprichtingsmodellen + statuten

30 Oprichtingsmodellen + statuten

mei 2021

795,-

Oprichtingsmodellen en statuten + de Engelse vertalingen

30 Oprichtingsmodellen + statuten mét de Engelse vertalingen

mei 2021

1295,-

UBO Pakket

mei 2021

795,-

Meer resultaten (+5)