0
 

Ons aanbod van Modellen

3 Resultaten

 

Modellen M&A: koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten - Nederlands

Heeft u regelmatig te maken met klanten voor wie u een koop-, joint venture of participatie- overeenkomst moet opstellen? Is het dan vaak zoeken naar het juiste model in de vele modellen die uw kantoor al heeft? Of begint u iedere keer opnieuw? Maak het u zelf gemakkelijker! Neem nu een abonnement op de modellen van Lexlumen/Flexmodellen. Gedurende een jaar kunt u voor slechts € 675,- met 3 gebruikers tegelijk onbeperkt modellen voor koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten downloaden: altijd het juiste model! Bovendien blijft u up-to-date: bij belangrijke juridische ontwikkelingen past de vakredactie de modellen aan. De meerprijs voor de Engelse vertalingen is slechts € 320,-!

oktober 2020

675,-

Wwft Modellen Notariaat

Actueel: Nieuw!

Dit pakket vormt voor u als notaris de basis voor uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het pakket bestaat uit de volgende modellen: 1. Handleiding Notariaat tot Implementatie van de procedure tot naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme; 2. Wwft Kantoor protocol Notariaat; 3. De Leidraad BFT voor het Notariaat – wie is de UBO en wat te doen? (Wwft); 4. WWFT-Stappenplan Notariaat; 5. Wwft Risicobeleid Notariaat; 6. Het Cliënt-Formulier (Wwft); 7. Het UBO Formulier (Wwft); 8. Wwft Herkomst van Vermogen Formulier. Schaf de modellen vandaag nog aan, dankzij de vakredactie houden wij u een jaar lang op de hoogte van wijzigingen. U bent compliant en voorkomt problemen (boetes of erger) met het Bft.

juni 2020

795,-

Wwft Modellen voor de Advocatuur

Actueel: Nieuw!

Wwft modellen Advocatuur - dit pakket vormt de basis van uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het bestaat uit de volgende modellen: 1. Handleiding Implementatie Wwft procedure Advocatuur 2. Wwft kantoor protocol advocatuur 3. Wwft – Handleiding en stappenplan Wwft NOvA 6 september 2018 4. Wwft 5-Stappenplan Advocatuur 5. Wwft Risicobeleid 6. Het Cliënt-Formulier (Wwft) 7. Het Wwft Herkomst van Vermogen formulier 27 September jl. is het nieuwe UBO-register in werking getreden. Als advocaat heeft u extra Wwft verplichtingen. Schaf de modellen vandaag nog aan, dankzij de vakredactie houden wij u een jaar lang op de hoogte van wijzigingen. U bent compliant en voorkomt problemen (boetes of erger) met de NOvA of het FIU.

juni 2020

795,-