0
 

Ons aanbod van Modellen

6 Resultaten

 

Nieuwe Wet Bestuur & Toezicht Modellen per 1 juli 2021

Als u per 1 juli as. up-to-date wilt zijn met uw modellen voor de Stichting, Vereniging en Coöperatie moet u deze aanpassen aan de nieuwe Wet Bestuur & Toezicht. Wilt u ze zelf herschrijven of kiest u voor het gemak van kant en klare modellen? De redactie van de Lexlumen Modellen voor het Ondernemingsrecht heeft deze speciaal voor u geschreven. De Stichting modellen zijn reeds beschikbaar! Coöperatie en Vereniging volgen per 1 juli as.

Nieuw!

795,-

Oprichtingsmodellen en statuten + de Engelse vertalingen

Speciaal aanbod! Verlengd wegens groot succes tot 15 juli: 30 Oprichtingsmodellen + statuten in het Nederlands én Engels voor slechts € 750,-!

mei 2021

750,-

Oprichtingsmodellen + statuten

Speciaal aanbod! Wegens groot succes verlengd tot 15 juli:  30 Oprichtingsmodellen + statuten voor slechts € 375,-!

mei 2021

375,-

Wwft Modellen voor de Advocatuur

Actueel: Nieuw!

Wwft modellen Advocatuur - dit pakket vormt de basis van uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het bestaat uit de volgende modellen: 1. Handleiding Implementatie Wwft procedure Advocatuur; 2. Wwft Kantoor protocol advocatuur; 3. Wwft - Handleiding en stappenplan Wwft NOvA 6 september 2018; 4. Wwft 5-Stappenplan Advocatuur; 5. Wwft Risicobeleid; 6. Het Cliënt-Formulier (Wwft); 7. Het UBO Formulier (Wwft); 8. Wwft HvV-Formulier; 9. UBO-verklaring reeds opgerichte B.V. (één UBO); 10. UBO-verklaring reeds opgerichte B.V. (meerdere UBO's); 11. Pseudo-UBO-verklaring reeds opgerichte B.V.; 12. Pseudo-UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur; 13. UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur (één UBO); 14. UBO-verklaring nog op te richten B.V. niet in groepsstructuur (meerdere UBO's); Het nieuwe UBO-register is in werking getreden. Als advocaat heeft u extra Wwft verplichtingen. Schaf deze modellen vandaag nog aan, dankzij de vakredactie houden wij u een jaar lang op de hoogte van wijzigingen. U bent compliant en voorkomt problemen (boetes of erger) met de NOvA of het FIU. Het stappenplan is gebaseerd op het Wwft Stappenplan van B. Snijder-Kuipers, A.T.A. Tilleman en D.S. Kolkman (versie oktober 2020) dat verschenen is in TOP 2020/6.

april 2021

795,-

Modellen M&A: koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten - Nederlands

Heeft u regelmatig te maken met klanten voor wie u een koop-, joint venture of participatie- overeenkomst moet opstellen? Is het dan vaak zoeken naar het juiste model in de vele modellen die uw kantoor al heeft? Of begint u iedere keer opnieuw? Maak het u zelf gemakkelijker! Neem nu een abonnement op de modellen van Lexlumen/Flexmodellen. Gedurende een jaar kunt u voor slechts € 675,- met 3 gebruikers tegelijk onbeperkt modellen voor koop-, joint venture en participatie- overeenkomsten downloaden: altijd het juiste model! Bovendien blijft u up-to-date: bij belangrijke juridische ontwikkelingen past de vakredactie de modellen aan. De meerprijs voor de Engelse vertalingen is slechts € 320,-!

oktober 2020

675,-

Wwft Modellen Notariaat

Actueel: Nieuw!

Het UBO-register is inmiddels in werking getreden. Als notaris heeft u nieuwe Wwft verplichtingen. Dit pakket vormt voor u als notaris de basis voor uw Wwft kantoor- en risicobeleid. Het pakket bestaat uit de volgende modellen: 1. Handleiding Notariaat tot Implementatie van de procedure tot naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme; 2. Wwft Kantoor protocol Notariaat; 3. De Leidraad BFT voor het Notariaat – wie is de UBO en wat te doen? (Wwft); 4. Wwft-Stappenplan Notariaat; 5. Wwft Risicobeleid Notariaat; 6. Het Cliënt-Formulier (Wwft); 7. Het UBO Formulier (Wwft); 8. Wwft Herkomst van Vermogen Formulier; 9. Diverse (pseudo) UBO-verklaringen: reeds opgerichte bv, nog op te richten bv, groepsstructuur etc; Schaf de modellen vandaag nog aan, dankzij de vakredactie houden wij u een jaar lang op de hoogte van wijzigingen. U bent compliant en voorkomt problemen (boetes of erger) met het Bft. Het stappenplan is gebaseerd op het Wwft Stappenplan van B. Snijder-Kuipers, A.T.A. Tilleman en D.S. Kolkman (versie oktober 2020) dat verschenen is in TOP 2020/6.

april 2020

795,-