0
 

Webinars

102 Resultaten

Nieuw!
Bekijk pakketten

Zie ook onze voordelige webinar pakketten

Alle webinars over een onderwerp of rechtsgebied in één handig totaalpakket.

 

De Omgevingsvisie in de Nieuwe Omgevingswet

mr. Robert Wannink

Advocaat

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
/
1 PE KNB
89,-


Invoeringswet Omgevingswet

mr. Robert Wannink

Advocaat

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
/
1 PE KNB
89,-

Ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid

Op dit webinar krijgt u van Jan Meijer, manager bij het UWV een update over: de kans van slagen van een UWV procedure bij ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid? Hoe lang duurt zo'n UWV procedure? Welke wet- en regelgeving van toepassing is bij langdurige arbeidsongeschiktheid; De Uitvoeringsregels ontslag van het UWV; Wat de belangrijkste nieuwe jurisprudentie is die voor uw praktijk direct van toepassing is; De actuele aspecten van 'herplaatsing' met betrekking tot de reikwijdte en redelijke termijn. Kortom: kijk waar en wanneer het u uitkomt en u bent na ruim een uur weer up to date als het gaat over 'ontslag bij langdurige arbeidsongeschiktheid'.

mr. Jan Meijer

Landelijk Manager UWV WERKbedrijf

juli 2022

Online
1 NOvA PO
89,-

Jurisprudentie Arbeidsrecht: januari - juni 2022

Actueel: Nieuw!

Wilt u in in één uur een update van de belangrijkste jurisprudentie op het arbeidsrechtterrein van 2022? Kijk dan snel dit webinar, waar en wanneer u zelf wilt!

Suzanne Meijers

Arbeidsrecht Advocaat

juli 2022

Online
1 NOvA PO
89,-

Bedrijfseconomisch Ontslag - Actualiteiten 2022

Actueel: Vernieuwde versie voor 2022!

Jan Meijer (manager bij het UWV) bespreekt speciaal voor u de actualiteiten rondom 'bedrijfseconomisch ontslag 2022'.  Jan bespreekt onder andere de volgende onderwerpen: Enkele cijfers, nuttig voor de afweging ‘Beëindigingsovereenkomst of procedure via UWV?’; Duur en uitkomst ontslagprocedure bij UWV; Procedures bij de rechter op de A-grond ná beslissing UWV; Toepasselijke wetgeving, regelgeving en uitvoeringsregels; Uitvoeringsregels per 1 september 2020; Ontwikkelingen rondom de Uitvoeringsregels; Bedrijfseconomisch ontslag: criteria en jurisprudentie (A-grond); Inhoud toets bedrijfseconomische redenen; Bedrijfseconomisch ontslag <> NOW-regeling 1.0 t/m 5.0; Aspecten/opletpunten en jurisprudentie rondom afspiegeling; Aspecten/opletpunten en jurisprudentie rondom herplaatsing. Coalitieakkoord 2021-2025 in relatie tot het ontslagrecht. U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u zelf wilt: schrijf u snel in!

mr. Jan Meijer

Landelijk Manager UWV WERKbedrijf

mei 2022

Online
1 NOvA PO
99,-

Praktisch omgaan met het UBO register sinds 27 maart

Het UBO-register is inmiddels volledig in werking. Weet u wie verantwoordelijk is voor het invullen én bijhouden van het register? Hoe werkt de terugmeldplicht bij discrepanties? Welke UBO info heeft u nodig voor de Wwft? Hoe verhouden de UBO en Wwft zich tot de AVG? Veel vragen! U krijgt in een webinar van 2 uur (2 PO/PE) van advocaat Duco Lodder en notaris Jan Willem Schenk helderheid om optimaal met de nieuwe verplichtingen van UBO-register aan de slag te gaan. Schrijf u nú in!

mr. Jan Willem Schenk
mr. Duco Lodder

mei 2022

Online
2 NOvA PO
/
2 PE KNB
149,-

Actualiteiten Ontslag en WW 2022

Actueel: Inclusief de belangrijkste CRvB uitspraken van 2021!

Actueel: Inclusief de belangrijkste CRvB uitspraken van 2021! Speciaal voor arbeidsrecht advocaten die beter willen leren begrijpen wanneer uw cliënt wel recht op de WW bij ontslag heeft en wanneer niet? Verder uitleg over bijvoorbeeld: - Hoe de referte eis vast te stellen? - Wat zijn de uitsluitingsgronden? - Wat is de fictieve opzegtermijn? - Wanneer is sprake van verwijtbare werkloosheid? - Hoe de datum vast te stellen waarop de arbeidsovereenkomst is opgezegd? - Hoe werkt de toets van het UWV - Wat houdt de Onverwijldheidseis in? - Wat zijn de rechten van een 'zieke werknemer' - Wanneer is sprake van een dringende reden? - Zelf ontslag aanvragen: wat zijn de rechten op een WW dan? - etc. De in sociale zekerheidsrecht gespecialiseerde advocaat Bernard de Leest verschaft u in één uur helderheid en geeft u praktische tips!

mr. Bernard de Leest

Advocaat bij Zumpolle Advocaten

februari 2022

Online
1 NOvA PO
69,-

Meer resultaten (+94)