0
 

Webinars

47 Resultaten

Nieuw!
Bekijk pakketten

Zie ook onze voordelige webinar pakketten

Alle webinars over een onderwerp of rechtsgebied in één handig totaalpakket.

 

Actualiteiten Hoger Beroep

Mr. Joost van der Helm bespreekt in één uur alle haken en ogen én een praktische jurisprudentie update omtrent het hoger beroep.

mr. drs. Joost van der Helm

Raadsheer Hof Den Haag

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
89,-

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

Actueel: Inclusief Wetsvoorstel vereenvoudiging en modernisering bewijsrecht

Mr. Joost van der Helm geeft u in één uur een praktische update: alle jurisprudentie en andere actuele ontwikkelingen op een rij. Incl. de de corona-betekening en de Verzamelspoedwet Covid-19. ..

mr. drs. Joost van der Helm

Raadsheer Hof Den Haag

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
89,-

Actualiteiten Strafbeschikking

Actueel: Met speciale aandacht voor de coronabeschikking !

In één uur behandelt Joren Veldheer alle aspecten van de strafbeschikking, Voor welke feiten mag een strafbeschikking worden opgelegd? En met welke straffen? Welke kaders en beperkingen zijn er? Wat moet in de strafbeschikking staan? Wanneer moet iemand gehoord worden? Wanneer levert een strafbeschikking een strafblad op? Wat behelst de verzetprocedure? Wat is de lijn in de jurisprudentie? En wat zijn de meest recente ontwikkelingen rond de corona-strafbeschikkingen?

mr. Joren Veldheer

Advocaat

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
79,-

Werken met het UBO-register en de Wwft

Actueel: Invoering UBO-register 27 september as.!

Vanaf 27 september is het UBO-register van kracht. Bent u al goed voorbereid? Weet u wie verantwoordelijk is voor het invullen én bijhouden van het register? Hoe werkt de terugmeldplicht bij discrepanties? Welke UBO info heeft u nodig voor de Wwft? Hoe verhouden de UBO en Wwft zich tot de AVG? Veel vragen! U krijgt in een webinar van 2 uur (2 PO/PE) van advocaat Duco Lodder en notaris Jan Willem Schenk helderheid om u optimaal voor te bereiden op de invoering van het UBO-register op 27 september! Schrijf u nú in!

mr. Duco Lodder
mr. Jan Willem Schenk

Nieuw!

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
149,-

Effectief Procederen in het Familierecht

Magali van Maanen geeft u een praktische update van alle actuele jurisprudentie op het gebied van familieprocesrecht. Uiteraard is er speciale aandacht voor procederen in coronatijd. Met welke (tijdelijke) regelingen moet u nu rekening houden? Aandacht voor recente rechtspraak rond voorlopige voorzieningen, het kort geding, het hoger beroep, informatieplicht en bewijs.

mr. Magali van Maanen

juli 2020

Online
1 NOvA PO
89,-

Actualiteiten Ontslagprocedure UWV

Actueel: Nieuw!

Vanwege de Corona crisis is er een grote vraag naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van bedrijfseconomisch ontslag. Zeker in relatie tot NOW 1.0 en 2.0. Jan Meijer, manager bij het UWV, neemt u in ruim 2 uur door de gehele UWV procedure. U leert waar u aan moet voldoen en of u een kans van slagen heeft als u deze procedure via het UWV opstart. Schrijf u snel in voor deze praktische update van wetgeving, regelgeving en jurisprudentie!

mr. Jan Meijer

Landelijk Manager UWV WERKbedrijf

juni 2020

Online
2 NOvA PO
149,-

Actualiteiten Erfrecht

In 1 uur op de hoogte van alle actualiteiten rond het erfrecht. Een praktische update van wetgeving en jurisprudentie. 

mr. Koert Boshouwers

Advocaat en partner bij Hanssen Spronk Familierecht en Erfrecht

juni 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
89,-

Actualiteiten Huurrecht Woonruimte

U bent na dit webinar van 1 uur weer volledig up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en meest recente jurisprudentie Huurrecht Woonruimte! Huurrecht advocaat Marco Zweers behandelt onder andere: Hoge Raad 24 april jl. met betrekking tot de servicekostenafrekening bij geliberaliseerde woonruimte; actualiteiten Huurprijzenrecht; nieuwe taken huurcommissie en de nieuwe klachtenprocedure; bemiddelingskosten; Wet doorstroming huurmarkt: de meest recente jurisprudentie; actualiteiten bemiddelingskosten en airbnb: hoe nu verder aan de hand van de laatste jurisprudentie; mantelzorg en medehuurderschap: krijg je dat of niet? Spoed wet en Corona: wat zijn de gevolgen voor de relatie huurder/verhuurder? Schrijf u snel in!

mr. Marco Zweers

Advocaat bij advocatenkantoor De Binnenstad

juni 2020

Online
1 NOvA PO
79,-

Meer resultaten (+39)