0
 

Jurisprudentie Ondernemingsrecht 2020

Nadia Kreileman

Universitair docent Radboud Universiteit Nijmegen

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
89,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Nieuw!

Wilt u in één uur (1 PO/PE) uitleg over de belangrijkste richtinggevende Hoge Raad uitspraken van 2020 op het terrein van het Ondernemingsrecht? Nadia Kreileman (RUN en De Brauw Blackstone Westbroek) is uw docent op dit webinar. Zij bespreekt o.a. arresten over:

  • het recente arrest van 11 september jl. met betrekking tot de toerekening van kennis van een bestuurder aan een rechtspersoon
  • rechtsgeldigheid besluiten
  • bestuursaansprakelijkheid op grond van onrechtmatige daad (selectieve betaling)
  • uitleg statutaire bepalingen
  • beschikking OK over de tegenstrijdig belang regeling.

In één uur weer geheel up to date! U kunt kijken waar en wanneer u zelf wilt: schrijf u nú in!  

 
 

Ook interessant voor u?


Actualiteiten Bestuurdersaansprakelijkheid 2020

Wilt u in één uur een update over de belangrijkste ontwikkelingen en uitspraken over bestuurdersaansprakelijkheid in 2020? Daisy Nijkamp, advocaat bij Stibbe, behandelt voor u de meest opvallende jurisprudentie van 2020 en nieuwe wetgeving zoals de WHOA in relatie tot herstructureren en de bestuurdersaansprakelijkheid: Selectieve betaling (HR 17 januari 2020: Ingewersen q.q./Kromme Leek c.s.); Bekamel aansprakelijkheid (Gerechtshof Den Haag 23 juli 2020); turbo liquidatie; WHOA in relatie tot (het voorkomen van) bestuurdersaansprakelijkheid; tips voor het bedrijf in problemen; en andere actualiteiten! Schrijf u snel in en u bent weer helemaal bij!

Daisy Nijkamp

Advocaat bij Stibbe

november 2020

Online
1 PO NOvA PO
/
1 PE KNB
89,-

Actualiteiten Jurisprudentie Insolventie 2020 met Egbert Loesberg

Actueel: Nieuw!

Wilt u in één uur een update van de belangrijkste insolventierecht uitspraken van 2020? Voorzieningenrechter Egbert Loesberg is uw docent. Schrijf u direct in!  U kunt dit webinar bekijken wanneer u zelf wilt.

mr. Egbert Loesberg

Senior rechter Rechtbank Oost-Brabant

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-

Actualiteiten Jurisprudentie Zekerheden 2020 met Egbert Loesberg

Wilt u in één uur weer geheel op de hoogte zijn van de belangrijkste jurisprudentie van 2020 met betrekking tot 'zekerheden'? Voorzieningenrechter Egbert Loesberg behandelt deze voor u. U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt: schrijf u nú in!

mr. Egbert Loesberg

Senior rechter Rechtbank Oost-Brabant

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-

Actualiteiten Insolventierecht, inclusief de toepassing van de WHOA

In één uur op de hoogte van de belangrijkste nieuwe insolventierecht ontwikkelingen in 2020: de wet Tijdelijke Voorziening Betalingsuitstel (let op!); de WHOA; diverse actualiteiten over verrekening en insolventieclausules; overige actualiteiten. Schrijf u nu in voor dit webinar, verzorgd door advocaat Marie-Hélène Berghuijs. Marie-Hélène is gespecialiseerd in verbintenissen-, goederen- en insolventierecht. Kijk waar en wanneer het u uitkomt!

Marie Helene Berghuijs

Advocaat

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-