0
 

Actualiteiten Jurisprudentie Insolventie 2020 met Egbert Loesberg

mr. Egbert Loesberg

Senior rechter Rechtbank Oost-Brabant

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Nieuw!

Wilt u in één uur een update van de belangrijkste insolventierecht uitspraken van 2020? Voorzieningenrechter Egbert Loesberg is uw docent. Schrijf u direct in!  U kunt dit webinar bekijken wanneer u zelf wilt.

 
 

Ook interessant voor u?


Actualiteiten Bestuurdersaansprakelijkheid 2020

Wilt u in één uur een update over de belangrijkste ontwikkelingen en uitspraken over bestuurdersaansprakelijkheid in 2020? Daisy Nijkamp, advocaat bij Stibbe, behandelt voor u de meest opvallende jurisprudentie van 2020 en nieuwe wetgeving zoals de WHOA in relatie tot herstructureren en de bestuurdersaansprakelijkheid: Selectieve betaling (HR 17 januari 2020: Ingewersen q.q./Kromme Leek c.s.); Bekamel aansprakelijkheid (Gerechtshof Den Haag 23 juli 2020); turbo liquidatie; WHOA in relatie tot (het voorkomen van) bestuurdersaansprakelijkheid; tips voor het bedrijf in problemen; en andere actualiteiten! Schrijf u snel in en u bent weer helemaal bij!

Daisy Nijkamp

Advocaat bij Stibbe

november 2020

Online
1 PO NOvA PO
/
1 PE KNB
89,-

Actualiteiten Insolventierecht, inclusief de toepassing van de WHOA

In één uur op de hoogte van de belangrijkste nieuwe insolventierecht ontwikkelingen in 2020: de wet Tijdelijke Voorziening Betalingsuitstel (let op!); de WHOA; diverse actualiteiten over verrekening en insolventieclausules; overige actualiteiten. Schrijf u nu in voor dit webinar, verzorgd door advocaat Marie-Hélène Berghuijs. Marie-Hélène is gespecialiseerd in verbintenissen-, goederen- en insolventierecht. Kijk waar en wanneer het u uitkomt!

Marie Helene Berghuijs

Advocaat

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-

Actualiteiten Zekerheden 2020 met Marie-Hélène Berghuijs

Wilt u in één uur een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie én ontwikkelingen over zekerheden vanuit het perspectief van een advocaat? Schrijf u dan nu in voor dit webinar verzorgd door advocaat Marie-Hélène Berghuijs. Marie-Hélène is gespecialiseerd in verbintenissen-, goederen- en insolventierecht. Kijk waar en wanneer het u uitkomt!

Marie Helene Berghuijs

Advocaat

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-

Actualiteiten Jurisprudentie Zekerheden 2020 met Egbert Loesberg

Wilt u in één uur weer geheel op de hoogte zijn van de belangrijkste jurisprudentie van 2020 met betrekking tot 'zekerheden'? Voorzieningenrechter Egbert Loesberg behandelt deze voor u. U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt: schrijf u nú in!

mr. Egbert Loesberg

Senior rechter Rechtbank Oost-Brabant

december 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
79,-