0
 

Jurisprudentie Arbeidsrecht: januari - juni 2022

Suzanne Meijers

Arbeidsrecht Advocaat

juli 2022

Online
1 NOvA PO
89,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Nieuw!

Wilt u in in één uur een update van de belangrijkste jurisprudentie op het arbeidsrechtterrein van 2022? Kijk dan snel dit webinar, waar en wanneer u zelf wilt!

 
 

Ook interessant voor u?


Flexibele Arbeid Najaar 2021

U krijgt in dit webinar Actualiteiten Flexibele Arbeid Najaar 2021 een update over: Loonverhoudingsvoorschrift ex artikel 5; Uitzendrichtlijn en artikel 8 Waadi); Actualiteiten ABU-en NBBU-cao’s. Uw docent is de in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat Hendarin Mouselli van VRF Advocaten.

Hendarin Mouselli

Advocaat bij VRF Advocaten

oktober 2021

Online
1 NOvA PO
79,-

Actualiteiten Flexibele Arbeid Voorjaar 2021

Na dit webinar van één uur bent u weer op de hoogte van de actualiteiten rondom Flexibele Arbeid 2021. U krijgt antwoord op o.a. de volgende vragen: - Dient de uitzendwerkgever een allocatiefunctie te vervullen bij de kwalificatie van de uitzendovereenkomst ex artikel 7:690 BW? - Kan van de gelijke behandeling bij payrolling ex artikel 8a Waadi ten nadele van de arbeidskracht worden afgeweken bij cao?- - Is de inlenersbeloning altijd beperkter dan de gelijke behandeling bij payrolling?- - Is een payrollovereenkomst ex artikel 7:692 BW ook een uitzendovereenkomst ex artikel 7:690 BW? - Is op alle uitzendovereenkomsten de zogenoemde inlenersbeloning in plaats van de loonverhoudingsnorm van toepassing? Schrijf u nu in en kijk wanneer het u zelf uitkomt!

Hendarin Mouselli

Advocaat bij VRF Advocaten

juni 2021

Online
1 NOvA PO
79,-