0
 

WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur

mr. Duco Lodder

Advocaat

juni 2020

Online
1 NOvA PO
99,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Ideaal om aan uw jaarlijkse verplichting van een UBO/WWFT training te voldoen! Ook voor ondersteunend medewerkers

Hoe ziet uw WWFT Risico- en Kantoorbeleid er uit? Is uw risicobeleid volledig up-to-date met de wetgeving én met de klanten die u nu heeft? Advocaat Duco Lodder legt u in één uur uit wat u moet doen om een kantoor- en risicobeleid te hebben dat in overeenstemming is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving én de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten.

=> Inclusief praktische tips (bijv: Wat te doen bij een verdachte transactie?)
=> Uitleg hoe onderzoek Orde in zijn werk gaat
=> Een praktisch stappenplan
=> Handig stroomschema.

Dit webinar is onderdeel van een 3-luik Wwft en is bedoeld om u als advocaat de basis van uw voor kantoorbeleid te bieden. Dit webinar is uitstekend los te volgen.

Met dit webinar kunnen u en het ondersteunend personeel voldoen aan de jaarlijkse Wwft NOvA opleidingsverplichting.

Schrijf u snel in voor dit webinar!

Om optimaal Wwft-compliant zijn wordt u geadviseerd dit webinar samen te volgen met het webinar De Beoordeling van uw Wwft beleid als advocaat en de tuchtrechtelijke gevolgen.

Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

Ook interessant voor u?


WWFT en Kantoorbeleid Notariaat

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar! Ook voor notarieel medewerkers!

Hoe ziet uw WWFT Kantoorbeleid er uit? In één uur legt notaris Jan Willem Schenk (HVK Stevens) u uit wat u moet doen om een kantoorbeleid te hebben dat compliant is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving. Inclusief praktische tips en een stappenplan. Dit webinar is voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE KNB
99,-

Het UBO Register in de Praktijk

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar!

Een uur lang herkenbare UBO praktijkcases! Het UBO Register treedt dit jaar in werking, waarschijnlijk nog voor de zomer. Waar krijgt u als advocaat of notaris mee te maken? Wie wordt UBO bij complexe entiteiten? Wat zijn de uitzonderingen? Veel complexe vragen die Jan Willem Schenk u aan de hand van praktijkcases tijdens dit webinar uitlegt. Schrijf u snel in en u bent in 1 uur weer helemaal op de hoogte! Dit webinar is bij uitstek geschikt voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE RB
/
1 NOvA PO
/
1 PE NBA
/
1 PE KNB
89,-

Corona en de Transactiepraktijk: onder welke voorwaarden kunt u onder een deal uit? Of juist niet?

Gaat de deal nog wel door? Mag ik onder deal uit? Kwalificeert corona zich als een event op basis waarvan je uit een deal kan stappen? Op basis waarvan? Hoe redelijkheid en billijkheid toe te passen? Is er iets geregeld voor onvoorziene omstandigheden? Vragen aan de orde van de dag in de transactiepraktijk. Duco Lodder, advocaat ondernemingsrecht, neemt alle fases van de onderhandelingen met u door in 60 minuten. Schrijf u nú in!

mr. Duco Lodder

Advocaat

maart 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 PE NEVOA
/
1 PE KNB
89,-