0
 

Wwft Kantoor- en Risicobeleid Advocatuur 2021

mr. Duco Lodder

Advocaat

januari 2021

Online
1 NOvA PO
99,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Geactualiseerd voor 2021! Hoe ziet uw Wwft Risico- en Kantoorbeleid er uit? Is uw risicobeleid volledig up-to-date met de wetgeving én met de klanten die u nu heeft?  Ten opzichte van het vorige webinar is de info over de engagement letter aangepast en uitgebreid: u krijgt een clausule die u in hun eigen engagement letter kunt verwerken. Daarnaast is nieuw een introductie van het UBO register, met een handig overzicht op welke rechtspersonen het UBO register van toepassing is. Verder uiteraard de nieuwste inzichten over de Wwft om uw kantoor- en risicobeleid ook voor 2021 op orde te hebben.

Advocaat Duco Lodder legt u in één uur uit wat u moet doen om een kantoor- en risicobeleid te hebben dat in overeenstemming is met de nieuwe Wwft en UBO wetgeving én de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten.

=> Inclusief praktische tips (bijv: Wat te doen bij een verdachte transactie?)
=> Uitleg hoe onderzoek Orde in zijn werk gaat
=> Een praktisch stappenplan
=> Handig stroomschema.

Met dit webinar kunnen u en het ondersteunend personeel voldoen aan de jaarlijkse Wwft NOvA opleidingsverplichting.

Schrijf u snel in voor dit webinar!

Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.