0
 

Werken met het UBO-register en de Wwft

mr. Duco Lodder
mr. Jan Willem Schenk

augustus 2020

Online
2 NOvA PO
/
2 KNB
149,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Invoering UBO-register 27 september jl!

Sinds 27 september jl. is het UBO-register van kracht. Bent u al goed voorbereid? Weet u wie verantwoordelijk is voor het invullen én bijhouden van het register? Hoe werkt de terugmeldplicht bij discrepanties? Welke UBO info heeft u nodig voor de Wwft? Hoe verhouden de UBO en Wwft zich tot de AVG? Veel vragen! U krijgt in een webinar van 2 uur (2 PO/PE) van advocaat Duco Lodder en notaris Jan Willem Schenk helderheid om optimaal met de nieuwe verplichtingen van UBO-register aan de slag te gaan. Schrijf u nú in!

 
 

Ook interessant voor u?


WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur

Actueel: Ideaal om aan uw jaarlijkse verplichting van een UBO/WWFT training te voldoen! Ook voor ondersteunend medewerkers

Hoe ziet uw WWFT Risico- en Kantoorbeleid er uit? Is dit al op orde? Is uw risicobeleid volledig up-to-date met de wetgeving én met de klanten die u nu heeft? Advocaat Duco Lodder legt u in één uur uit wat u moet doen om een kantoor- en risicobeleid te hebben dat in overeenstemming is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving én de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten. Inclusief praktische tips, een stappenplan en handig stroomschema. Dit webinar is voor advocaten en ondersteunend personeel dat jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Duco Lodder

Advocaat

juni 2020

Online
1 NOvA PO
99,-

WWFT advocatuur deel 3: Bouwstenen voor uw Risicobeleid

U krijgt in dit webinar van 1 PO van docent Duco Lodder de bouwstenen om uw risicobeleid verder vorm te geven, aan te scherpen of te verbeteren. Stap voor stap door uw risicobeleid! Ook interesse in het Wwft-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, Wwft protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bijkomend voordeel van de risicoanalyse van uw klanten is dat dit u ook commerciële mogelijkheden biedt. U leert hoe u dit het beste aan kunt pakken. Dit is een verdiepingswebinar. De 2 andere webinars in de Wwft kantoorbeleid serie vormen respectievelijk de basis van het Wwft kantoorbeleid en de procesvrijstelling en tuchtrechtelijke aspecten.

mr. Duco Lodder

Advocaat

mei 2020

Online
1 NOvA PO
99,-

WWFT en Kantoorbeleid Notariaat

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar! Ook voor notarieel medewerkers!

Hoe ziet uw WWFT Kantoorbeleid er uit? In één uur legt notaris Jan Willem Schenk (HVK Stevens) u uit wat u moet doen om een kantoorbeleid te hebben dat compliant is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving. Inclusief praktische tips en een stappenplan. Dit webinar is voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE KNB
99,-

Wwft compliance: de beoordeling van uw Wwft beleid als advocaat en de tuchtrechtelijke gevolgen

Actueel: Met veel voor u herkenbare voorbeelden!

In dit webinar krijgt u van Duco Lodder verdiepend inzicht in de Wwft in relatie tot de beoordeling van het soort zaken dat u doet; de gevolgen hiervan voor uw risico- en kantoorbeleid; het toezicht door de deken en de tuchtrechtelijke gevolgen. Speciale aandacht voor: wat is het uitgangspunt van uw kantoor: voor de zekerheid al uw zaken Wwft-plichtig beschouwen? Wanneer verschiet een zaak van kleur? Wat te doen als u onder tijdsdruk (van bijvoorbeeld een aandeelhoudersvergadering) handelingen verricht die een zaak Wwft-plichtig (dreigen te) maken. De procesvrijstelling: aard en reikwijdte. De Wwft gevolgen van het werken in teams. Valkuilen bij het gebruik van de derdengeldrekening. Diverse uitspraken van de Raad van Discipline als voorbeelden voor uw eigen zaken en uw Wwft beleid. De bevoegdheden van de Deken. U krijgt vele praktische tips voor uw Wwft risico- en kantoorbeleid. Kortom: in één uur zet u een grote stap in het Wwft-compliant maken van uw kantoor. Kortom: in één uur zet u een grote stap in het Wwft-compliant maken van uw kantoor. Dit is een verdiepingswebinar. De 2 andere webinars in de Wwft kantoorbeleid serie vormen respectievelijk de basis van het Wwft kantoorbeleid en de verdieping van uw Risicobeleid.

mr. Duco Lodder

Advocaat

juni 2020

Online
1 NOvA PO
99,-