0
 

Het UBO Register in de Praktijk

Voor een ieder die jaarlijks aan de beroepsgroep verplichting moet voldoen om zich te updaten over de UBO/WWFT (via een cursus of webinar)

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE RB
/
1 NOvA PO
/
1 PE NBA
/
1 PE KNB
89,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar!

Een uur lang herkenbare UBO praktijkcases! Het UBO Register treedt dit jaar in werking, waarschijnlijk nog voor de zomer. Waar krijgt u als advocaat of notaris mee te maken? Wie wordt UBO bij complexe entiteiten? Wat zijn de uitzonderingen? Veel complexe vragen die Jan Willem Schenk u aan de hand van praktijkcases tijdens dit webinar uitlegt. Schrijf u snel in en u bent in 1 uur weer helemaal op de hoogte!

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

Ook interessant voor u?


WWFT en Kantoorbeleid Notariaat

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar! Ook voor notarieel medewerkers!

Hoe ziet uw WWFT Kantoorbeleid er uit? In één uur legt notaris Jan Willem Schenk (HVK Stevens) u uit wat u moet doen om een kantoorbeleid te hebben dat compliant is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving. Inclusief praktische tips en een stappenplan. Dit webinar is voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE KNB
99,-

Certificering: nieuwe ontwikkelingen rondom de Flex BV, de (Nieuwe Wet) Bestuur & Toezicht en recente jurisprudentie

U krijgt van notaris Arnaud Wilod Versprille in 60 minuten een aantal nieuwe ontwikkelingen van certificering rondom de Flex BV, de (Nieuwe Wet) Bestuur & Toezicht en recente jurisprudentie. Ook krijgt u kort een basisintroductie om uw kennis over certificering weer op te frissen. In één uur antwoord op de belangrijkste vraagstukken rondom certificering!

mr. Arnaud Wilod Versprille

Notaris bij Olenz Notarissen

maart 2020

Online
1 PE RB
/
1 NOvA PO
/
1 PE NBA
/
1 PE KNB
89,-