0
8 ,7
Gemiddelde
waardering
 

Financieel Management ten tijde van de coronacrisis!

Leer uw Jaarrekening en Cashflow beter begrijpen: waar is nog geld?

drs. Richard Take

Partner bij Bureau Kees Horden

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
/
1 PE NOAB
/
1 PO NBA
/
1 PE KNB
89,-
 
 

Preview

 

Inhoud

Actueel: Incl. vele praktisch tips!

Wat moet u weten over uw eigen cashflow, of die van uw cliënten in deze bijzondere tijd van coronacrisis? Waar zit nog 'verborgen' cash, bij u of uw cliënten? Welke posten op de jaarrekening moet u hiervoor begrijpen? Hoe kunnen de speciale fiscale maatregelen u helpen? Kortom: laat u in 1 uur bijpraten door expert Richard Take. Richard is al jarenlang succesvol (gemiddeld 8,5 a 9) docent van de Lexlumen cursus 'Praktijkgericht inzicht in de Jaarrekening'. Hij wordt geroemd om zijn vermogen financieel complexe zaken eenvoudig te vertalen naar uw praktijk!

Dit webinar is opgenomen op 20 maart. Incl. de meest recente fiscale maatregelen. 

Schrijf u nu in!

 
 

Ook interessant voor u?


De Arbeidsrechtelijke Gevolgen van Corona

Actueel: Geupdated op 20 maart n.a.v. extra maatregelen Minister Koolmees

Wat zijn de rechten en plichten van werkgever en werknemer in deze complexe Corona tijd? Op diverse social media verschijnen berichten over de arbeidsrechtelijke gevolgen van Corona. Veel informatie klopt niet of is niet volledig. Laat u nú door arbeidsrecht specialist Pauline Burger in 60 minuten bijpraten over de rechten en plichten van werkgever en werknemer in deze bijzonder omstandigheden. Aan de orde komt o.a.: (verplicht) thuis werken; ziek of in quarantaine, welke regels gelden er? Wat houdt de 90% doorbetaling van loon regeling in? Wanneer is er een loondoorbetalingsverplichting? Flexwerkers niet meer oproepen, kan dat zomaar? Al of geen verplichting vakantiedagen op te nemen bij 'thuiswerken/thuisblijven/quarantaine'. Welke extra eisen mag werkgever aan werknemer stellen? Is het risico van het verplicht thuishouden door sluiting scholen een werkgevers risico?

mr. Pauline Burger

Advocaat bij Sprengers advocaten

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
/
1 PO NEVOA
79,-

De gevolgen van de Coronacrisis: wanneer is er sprake van overmacht?

Wanneer kan een bedrijf beroep doen op ‘overmacht’ wegens de Corona crisis? Producten en diensten kunnen niet altijd meer (op tijd) geleverd worden. Wie is hiervoor aansprakelijk? Wie draait er op voor de kosten? Kan succesvol een beroep op ‘overmacht’ gedaan worden? Wat is de rol van (impliciete) garanties en exoneraties? En wie heeft daarbij de stelplicht en bewijslast? Is een beroep op art. 3:299 wellicht een aantrekkelijke optie? Wat is de rol van het criterium  "gevaar voor leven en gezondheid"? Wanneer levert dit een geslaagd beroep op overmacht op? In dit nieuwe actuele webinar schetst Arjon Tieman wanneer u in deze nieuwe situatie wel en niet succesvol een beroep op overmacht kunt doen.

mr. A.W. (Arjon) Tieman

Advocaat

Nieuw!

Online
1 NOvA PO
/
1 NEVOA
/
1 KNB
79,-