0
 

AVG voor advocaten en notariskantoren

mr. Friederike van der Jagt

Advocaat bij Hunter Legal

april 2020

Online
1 NOvA PO
/
1 KNB
69,-
 
 

Preview

 

Inhoud

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is nu bijna twee jaar van toepassing. In de praktijk lopen advocaten en notarissen tegen verschillende zaken aan. Hoe verhoudt de AVG zich bijvoorbeeld tot de WWFT?

Heeft uw kantoor een register van gegevensverwerkingen (nodig)? Heeft u regelmatig vragen over wat u in dit register wel of niet mag vermelden? En welke privacyrechtelijke rol heeft een advocaat of notaris? Hoe gaat u op kantoor om met datalekken, thuiswerken e.d.? En wat doet u als een cliënt of werknemer van uw kantoor gebruik wil maken van zijn of haar privacyrechten?

In deze 4 overzichtelijke blokken behandelt Friederike van der Jagt (advocaat bij Hunter Legal) tijdens dit webinar van een uur deze en andere vragen.

  1. Register van gegevensverwerkingen
  2. Rechten van betrokkenen en privacy statement
  3. Beveiliging en datalekken
  4. De AVG en de WWFT

U ontvangt tips & tricks waarmee u direct aan de slag kunt. Schrijf u snel in!

 
 

Ook interessant voor u?


WWFT en Kantoorbeleid Notariaat

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar! Ook voor notarieel medewerkers!

Hoe ziet uw WWFT Kantoorbeleid er uit? In één uur legt notaris Jan Willem Schenk (HVK Stevens) u uit wat u moet doen om een kantoorbeleid te hebben dat compliant is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving. Inclusief praktische tips en een stappenplan. Dit webinar is voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE KNB
99,-

Het UBO Register in de Praktijk

Actueel: Moet u jaarlijks verplicht een UBO/WWFT training doen? Volg dit webinar!

Een uur lang herkenbare UBO praktijkcases! Het UBO Register treedt dit jaar in werking, waarschijnlijk nog voor de zomer. Waar krijgt u als advocaat of notaris mee te maken? Wie wordt UBO bij complexe entiteiten? Wat zijn de uitzonderingen? Veel complexe vragen die Jan Willem Schenk u aan de hand van praktijkcases tijdens dit webinar uitlegt. Schrijf u snel in en u bent in 1 uur weer helemaal op de hoogte! Dit webinar is bij uitstek geschikt voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mr. Jan Willem Schenk

Notaris bij HVK Stevens

maart 2020

Online
1 PE SOMN
/
1 PE RB
/
1 NOvA PO
/
1 PE NBA
/
1 PE KNB
89,-