8,2
Lexlumen, juridische en fiscale opleidingen

Over Lexlumen

Lexlumen is een groeiend en dynamisch opleidingsbedrijf in het centrum van Utrecht. Wij organiseren hoogwaardige congressen en cursussen voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en HR managers. Het leveren van kwaliteit is voor ons bijzonder belangrijk.


Om voor u de best mogelijke cursussen te organiseren, kent Lexlumen 4 belangrijke uitgangspunten:
1. Persoonlijk
2. Praktijkgericht
3. Actueel
4. Voorkomend

Wat betekenen deze uitgangspunten voor u?
Allereerst dat de cursisten de praktische waarde van de cursussen van Lexlumen al meerdere jaren gemiddeld met een 8 of hoger waarderen. U krijgt bij ons wat u mag verwachten: een uitstekende cursus én een beetje extra. Wij vinden het belangrijk dat u de dag na de cursus direct met de nieuwe inzichten en kennis aan de slag kunt in uw praktijk.

Het cursusaanbod van Lexlumen is altijd actueel. Wijzelf en uiteraard onze docenten hebben korte lijnen met de ministeries en de Tweede en Eerste Kamer, weten wat de actuele ontwikkelingen en problemen op uw vakgebied zijn en ontwikkelen cursussen om u hierover verder te informeren. U bent verzekerd van het laatste nieuws.

Tenslotte: de congresmanagers verwelkomen u graag persoonlijk bij een cursus. Wij waarderen uw komst, u bent onze klant. Dus wij horen graag van u direct en persoonlijk bij een cursus of u vragen of opmerkingen heeft. Veel cursisten komen dan ook regelmatig terug bij Lexlumen.

Ook ik begroet u graag persoonlijk binnenkort op een cursus van Lexlumen.

Onno Knotter
Directeur Lexlumen BV

Op dit moment staan er vacatures open voor:

Volg ons op
Twitter LinkedIn