0
 

Actueel cursusaanbod Ambtenarenrecht

1 Resultaat

 

Juni 2020


Actualiteiten WNRA

Actueel: WNRA én WAB op 1 januari van kracht. De eerste ervaringen!

Twee nieuwe wetten wijzigden de rechtspositie van de ambtenaar op 1 januari jl. volledig! De `normalisering` van het ambtenarenrecht is gelijktijdig met de WAB in werking getreden. Wat betekent deze samenloop van nieuwe wetgeving? Wat zijn de eerste issues waar u tegenaan loopt en antwoord op wilt hebben? Weet u het antwoord op de volgende vragen? Wat gaat er wijzigen in de ontslagprocedure? Welke vergoedingen zijn er en hoe verhouden ze zich tot elkaar: WW, transitievergoeding, billijke vergoeding? Wat is de invloed van bovenwettelijke vergoedingen op de transitievergoeding? Wat zijn de gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in balans? Wat wijzigt er met betrekking tot de integriteit van de ambtenaar? U krijgt in één middag van specialist Gabi Stouthart van Sprengers Advocaten antwoord op deze en vooral uw vragen. Schrijf u nú in!

mr. Gabi Stouthart

Advocaat bij Sprengers Advocaten

di 9 juni 2020
13.00 - 16.15 uur
299,-
Actualiteit
Amsterdam
3 PO NOvA PO
+ winkelwagen bekijk cursus

 

Onze cursussen Ambtenarenrecht

Cursus Ambtenarenrecht

U zoekt een cursus op het gebied van het Ambtenarenrecht? Lexlumen biedt al meer dan 10 jaar de meest actuele cursussen aan over de rechtspositie van de ambtenaar.

Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA)

Vanaf 1 januari 2020 is de rechtspositie van de ambtenaren compleet gewijzigd. De normalisering van het ambtenarenrecht brengt uiteraard een hoop vragen met zich mee. Tijdens de cursussen van Lexlumen krijgt u antwoord op vragen zoals:

  • Wat wijzigt er met betrekking tot de ontslagprocedure van ambtenaren?
  • Wat verandert er op het gebied van de integriteit van de ambtenaar?


Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Naast de WNRA heeft de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) ook grote gevolgen voor ambtenaren. Wat zijn de gevolgen van de WAB voor ambtenaren? U kunt bij Lexlumen cursussen volgen specifiek over de gevolgen van wetswijzigingen voor ambtenaren óf over de gevolgen van de WAB voor het gehele Arbeidsrecht.

Docenten

Lexlumen werkt alleen samen met de beste docenten binnen hun vakgebied. Tijdens de cursus Actualiteiten WNRA praat mr. Gabi Stouthart (Sprengers Advocaten) u graag bij over de actuele stand van zaken voor de rechtspositie van de ambtenaar.

Doelgroep

De cursussen op het gebied van het Ambtenarenrecht zijn geschikt voor advocaten, HR-managers, overheidsjuristen en bedrijfsjuristen.

Locatie

De juridische cursussen van Lexlumen zijn te volgen in Amsterdam, Utrecht of online door middel van een webinar!

Over ons

Lexlumen organiseert al meer dan 10 jaar hoogwaardige juridische cursussen en congressen voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en HR-managers. Onze cursussen worden al meer dan 10 jaar gewaardeerd met gemiddeld een 8 of hoger!

PO-punten en PE-punten

Lexlumen is al meer dan 10 jaar een gecertificeerd opleidingsinstituut. Al onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Rechtsgebiedenregister

Vanaf 1 januari 2020 is elke advocaat in Nederland verplicht zich te registreren via het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Per geregistreerd rechtsgebied, dient de advocaat 10 NOvA PO-punten te behalen. Op lexlumen.nl vindt u een divers cursusaanbod binnen alle rechtsgebieden.